• "Voedt de hongerigen"

  17 februari 2021

  De Protestantse Gemeente Schoonebeek heeft gemeenteleden die kunstzinnig zijn, gevraagd of ze ook een schilderij of andere kunstuiting wilden maken voor een project over "de 7 werken van barmhartigheid", Mattheus 25.

  Dit leek mij ook leuk om te doen en nu heb ik de afgelopen weken een schilderij over het 1e te behandelen werk van barmhartigheid: "Voedt de hongerigen" in onze kerk gemaakt. Dit zal a.s. zondag zijn en dominee Hermes heeft gevraaagd of ik tijdens de dienst  een toelichting over mijn werk wil geven. Over mijn inspiratiebron. Dit lijkt mij heel erg leuk en voor mensen die dit ook leuk lijkt te zien, kunnen dit via internet live of nakijken op "Kerkdienst Gemist" bij onze uitzending in Schoonebeek. Vaste kijkers zullen dit al wel weten. Anders kijkt u op "Kerkdienst Gemist, gaat naar de provincie Drenthe en dan naar de plaats Schoonebeek. 

  Lees meer >> | 376 keer bekeken

 • Bierviltjes

  4 december 2020

  Welkom op mijn eerste blogje. Voor mij is dit natuurlijk ook een nieuw dingetje.Daarom nu direkt beginnen met de mededeling dat ik mijnn eigen bierviltjes heb laten drukken. Dat is eens wat anders dan een visitekaartje. 

  Lees meer >> | 356 keer bekeken